• GRES
 • GRES
 • GRES
 • GRES
 • GRES
 • Garancije

  bayi yönetim paneli
  BKS menadžmentski panel- 3d

  Čitaj više;


  e-satış

  e-prodaja


  Čitaj više;


  iki boyutlu çizim programı

  2D
  Program za crtanje

  Čitaj više;

  Stakleni balkon

  Stakleni balkon je sistem koji će vaš balkon učiniti funkcionalnijim i udobnijim tijekom svakog godišnjeg doba. Obično se preferira u kućama i na radnim mjestima. Kako se koriste stakleni balkonski sistemi i na šta treba obratiti pozornost prilikom čišćenja? Pribor unutar sistema staklenih balkona je potrebno periodično podmazivati. Povremenim podmazivanjem pokretnih dijelova mašinskim uljem možete učiniti da se oni lakše kreću i stakleni balkonski sistemi se mogu jednostavnije koristiti.

  spojnica za stakleni balkon

  Čitaj više;

  Klizite za otvaranje

  BKS je pogodan za svaki projekat i mjesto sa širokim sistemom i asortimanom proizvoda Možete istražiti naše sisteme i pregledati videa.

  katlanır
  PREKLOPNI SISTEMI STAKLENIH BALKONA

  Možete detaljno istražiti naše sisteme preklopnih staklenih balkona i pregledati videa.

  Ok

  ısıcamlı
  Izolacioni sistemi staklenih balkona

  Možete detaljno istražiti naše sisteme izolacionog (Isıcamlı) stakla i pregledati videa.

  Ok

  sürgülü
  klizni
  sistemi
  Možete detaljno istražiti naše klizne sisteme i pregledati videa.

  Ok

  akordeon
  izlog sistemi

  Možete detaljno istražiti naše izlog sisteme i pregledati videa.

  Ok

  DEMONTIRAJUĆI STAKLENI BALKON


  "Svojim impresivnim izgledom i estetskom prezentacijom demontirajući stakleni balkon se ubraja među najpopularnije proizvode današnjih praktičnih primjena. Naravno, odmah da naglasimo da se prednostima ove primjene možete okoristiti pomoću određene opreme. To je zato što se proizvod priprema na osnovu mjera koje ste vi dali. Prije nego kontaktirate našu firmu, morate u potpunosti i tačno uzeti mjere prostora na kojem planirati primjeniti ovaj sistem. Ako ste sve ove procese tačno završili, osjetljivi proces proizvodnje na osnovu mjera i modela koje ste odabrali se započinje. Naravno, u ovako osjetljivom projektu, pored tačno prenešenih mjera, proizvođač se mora ophoditi s profesionalnom radnom logikom. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odaberete našu firmu koja dugogodišnjem znanju i stručnom osoblju duguje svoje ugledno mjesto među proizvođačima demontažnih staklenih balkona. U sklopu ovoga; Gotov paket gotovog sklopivog staklenog balkona s pragom, gotov paket gotovog staklenog balkona sa sklopivim sistemom, gotov paket gotovog stakla s gornjim vješalicama možete naručiti i jednostavno sastaviti gotov stakleni balkonski sıstem koji će vam biti poslan. Kada je riječ o dodatnom materijalu koji će vam biti dostavljen u istom konceptu, osim kaljenih stakala i osnovnih materijala; Zglob, kotač, prekrivač za izlaz i izlazni put, sistem zaustavljanja stakla, sistem zaključavanja, anodizirani aluminijski materijal, sistem međupoklopa, kutni poklopci kao i ostali zahtjevi kliznog sistema te sav materijal isporučuju vam se u najkraćem mogućem roku. Pored toga, u svrhu visokog stepena izolacije, za primjene demontažnih staklenih balkona proizvodimo kućište profila s kandžama i prema vašoj želji isporučujemo 6-8-10 milimetarska stakla."

  Zašto BKS Stakleni balkoni?

  Postoji razlog zašto su ljudi preferirali BKS za poslovna rješenja i domove od 2003. godine. Da budu kreativni i inovativni.

  Čitaj više;

  Iskusni

  Iskusni

  Čitaj više;

  Stručni

  Stručni

  Čitaj više;

  Kreativni

  Kreativni

  Čitaj više;

  airplane
  WorldRoute

  U 63 države u svijetu u 81 gradu u Turskoj  Uvijek, zajedno idemo naprijed

  10.000 sretnih kupaca, 15 godina iskusta i preko 200 zastupnika.

  Uvijek idemo naprijed

  Bks s ulaganjima u istraživanje i razvoj i s 15 godina iskustva u sektoru uvijek ide naprijed.

  Do nedavno su ponude u sistemima staklenih balkona bile ograničene i nije se smatralo da ovaj sektor može još napredovati. Sistemi koje smo razvili ulaganjem u istraživanje i razvoj kao BKS Stakleni balkonski sistemi ponosimo se činjenicom "Turski ponos svjetski stakleni balkoni". Samo jedan od rezultata naših istraživanja i razvoja, magnetne spojnice koje smo proizveli prvi u svijetu i koje ste vidjeli iznad su primjer kako se može promijeniti percepcija staklenog balkona.

  Naša firma, BKS Katlanır Cam Sistemleri. San. Tic. Ltd. je osnovana 2004 godine u Ankari u Ostim Org. San. Naše područje aktivnosti je sektor sklopivih staklenih sistema. Bks nudi dizajn proizvoda, proizvodnju proizvoda, zastupništvo i materijale u staklenom sektoru sa više od 750 vrsta proizvoda, više od 3000 poluproizvoda i više od 750 plastičnih injekcija i gotovo 100 kalupa za ekstrudiranje.  Čitaj više

  ADRESA

  Öz Anadolu Sanayi Sitesi 1122. Cad.(Eski 22.Cad.) 1460 Sok.(Eski 682.Sok.) No:9-11 Ostim 06370 Yenimahalle/Ankara/Turska

  POZIVNI CENTAR

  +90 850 259 0 257

  TELEFON

  +90 312 395 0 495