BKS Stakleni balkon

Ne pratimo novosti u svijetu, mi predvodimo novosti.

Naša firma, BKS Katlanır Cam Sistemleri. San. Tic. Ltd. je osnovana 2004 godine u Ankari u Ostim Org. San. Naš sektor djelatnosti su sistemi preklopnog stakla. Nudimo usluge za više od 350 plastičnih injekcija i gotovo 100 kalupa za ekstrudiranje, sa više od 750 vrsta proizvoda i preko 3000 poluproizvoda te pružamo dizajn proizvoda, proizvodnju proizvoda, usluge i materijale u sklopu zastupništva.

Kao pionir u proizvodnji mnogih proizvoda koji se trenutno koriste u sistemu staklenih betona, BKS Katlanır Cam Sistemleri također kontinuirano obnavlja svoju infrastrukturu pomoću istraživanja i razvoja. Pored ovoga, nudimo online kupovinu od 2007. godine u sektoru stakla i prvi smo u sektoru koji nudi crtanje putem interneta i to ne samo za svoje kupce, već i za sve koji su zainteresirani za ovaj posao.

MISIJA

Naša osnovna misija je pružiti besprijekornu uslugu i proizvode svjetske klase našim kupcima dodajući sve više i više za 20 godina iskustva u ovom sektoru. U svih ovih 20 godina, cilj nam je bio razviti sektor, a ne razvijati našu firmu. Pokušali smo pružiti sve vrste usluga koje će poboljšati kvalitet u sektoru, od obuke osoblja do dizajna i proizvodnje proizvoda.  Od dana svog dovršetka, online program za crtanje, koji je dostupan svima, ne samo BKS zastupnicima, već i konkurentskim firmama, je proizvod korporativne misije koju je BKS poduzeo kako bi postigao najprecizniju proizvodnju u cijeloj industriji.

VIZIJA

Kao BKS, ustanovili smo da se svaki proizvod koji izađe iz naše fabrike se proizvodi svjetskom klasom, kvalitetno i zagarantovano što je i naš glavni cilj.  S ovom vizijom radimo svim naporom da našim zastupnicima diljem Turske i klijentima u 62 zemlje svijeta ponudimo proizvode s najviše istraživanja i razvoja na kojim a je najviše rađeno u aluminijumskom sektoru.

Uvijek idemo naprijed

Bks s ulaganjima u istraživanje i razvoj i s 15 godina iskustva u sektoru uvijek ide naprijed.

Do nedavno su ponude u sistemima staklenih balkona bile ograničene i nije se smatralo da ovaj sektor može još napredovati. Sistemi koje smo razvili ulaganjem u istraživanje i razvoj kao BKS Stakleni balkonski sistemi ponosimo se činjenicom "Turski ponos svjetski stakleni balkoni". Samo jedan od rezultata naših istraživanja i razvoja, magnetne spojnice koje smo proizveli prvi u svijetu i koje ste vidjeli iznad su primjer kako se može promijeniti percepcija staklenog balkona.

Naša firma, BKS Katlanır Cam Sistemleri. San. Tic. Ltd. je osnovana 2004 godine u Ankari u Ostim Org. San. Naše područje aktivnosti je sektor sklopivih staklenih sistema. Bks nudi dizajn proizvoda, proizvodnju proizvoda, zastupništvo i materijale u staklenom sektoru sa više od 750 vrsta proizvoda, više od 3000 poluproizvoda i više od 750 plastičnih injekcija i gotovo 100 kalupa za ekstrudiranje.  Čitaj više

ADRESA

Öz Anadolu Sanayi Sitesi 1122. Cad.(Eski 22.Cad.) 1460 Sok.(Eski 682.Sok.) No:9-11 Ostim 06370 Yenimahalle/Ankara/Turska

POZIVNI CENTAR

+90 850 259 0 257

TELEFON

+90 312 395 0 495