MAGNETIC SEAL

Prednosti Staklenog Magnetnog Balkona Sa Spojnicom?

  • bksofficial
  • Default Post
  • magneticseal

Kako bi se sačuvala izolacija i elegancija u staklenim balkonskim sistemima između staklenih krila se koriste razni aluminijumske i plastične spojnice, međutim, najveći problem sistema napravljenih na trenutnom tržištu je postavljanja staklenog balkona, kod kojih se pejzaž, slika i estetika ometa gomilom metalnih i plastičnih otpadaka.(u ovom slučaju se pridonosi oštećenju kupca kao i državne ekonomije.)  Prilikom upotrebe ovih spojnica zbog kontakta s ivicama stakla dolazi do nakupina prljavštine od prašine i slično koja uđe između stakla i spojnica. Pošto se stakla vrlo lahko prljaju, domaćice moraju češće brisati stakla. Zbog ovoga, BKS sistemi preklopnog stakla su proizvedeni nakon dugotrajnih i opsežnih labaratorijskih testova istraživanja i razvoja kako bi sprječili gore navedene probleme i proizveli staklene balkone s magnetnim spojnicama. Predstavljamo vam naš rad ispod kako biste mogli vidjeti razliku između magnetnih spojnica staklenih balkona BKS i spojnica koje koriste druge firme za proizvodnju staklenih balkona. 

  • Spojnica je tanka i elegantna toliko da nećete moći ni primjetiti da ima spojnica između staklenih krila Pruža vam pogled, eleganciju i estetiku.
  • Ne zadržava prljavštinu na spojnim mjestima kao druge spojnice i ne morate stalno čistiti stakla.
  • Pridonosi državnoj ekonomiji.
  • Nema ružnog izgleda aluminijumske spojnice.
  • Pošto ne žute vremenom kao plastične spojnice ne morate ih mjenjati. I vi možete dobiti ove osobine ako se obratite jednom od naših zastupnika koji su registrirani na našoj stranici http://cambalkon.com.tr/ i možete ugraditi balkon s magnetnim spojnicama.

Uvijek idemo naprijed

Bks s ulaganjima u istraživanje i razvoj i s 15 godina iskustva u sektoru uvijek ide naprijed.

Do nedavno su ponude u sistemima staklenih balkona bile ograničene i nije se smatralo da ovaj sektor može još napredovati. Sistemi koje smo razvili ulaganjem u istraživanje i razvoj kao BKS Stakleni balkonski sistemi ponosimo se činjenicom "Turski ponos svjetski stakleni balkoni". Samo jedan od rezultata naših istraživanja i razvoja, magnetne spojnice koje smo proizveli prvi u svijetu i koje ste vidjeli iznad su primjer kako se može promijeniti percepcija staklenog balkona.

Naša firma, BKS Katlanır Cam Sistemleri. San. Tic. Ltd. je osnovana 2004 godine u Ankari u Ostim Org. San. Naše područje aktivnosti je sektor sklopivih staklenih sistema. Bks nudi dizajn proizvoda, proizvodnju proizvoda, zastupništvo i materijale u staklenom sektoru sa više od 750 vrsta proizvoda, više od 3000 poluproizvoda i više od 750 plastičnih injekcija i gotovo 100 kalupa za ekstrudiranje.  Čitaj više

ADRESA

Öz Anadolu Sanayi Sitesi 1122. Cad.(Eski 22.Cad.) 1460 Sok.(Eski 682.Sok.) No:9-11 Ostim 06370 Yenimahalle/Ankara/Turska

POZIVNI CENTAR

+90 850 259 0 257

TELEFON

+90 312 395 0 495